Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.791 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 6 Mayıs 2023 #51 H2onyaa dedi: Sayıyı öylesine verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Değerin zaten aynı olduğunu belirttim. Sıkıntı çıkmaz.
H2onyaa dedi: Sayıyı öylesine verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Değerin zaten aynı olduğunu belirttim. Sıkıntı çıkmaz.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #52 H2onyaa dedi: Sayıyı öylesine verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Masaüstümde var ileride masaüstüne RAM takviyesi yaparsam CL değerlerini farklı alırsam sorun çıkar mı onu öğrenmek istedim. H2onyaa dedi: Masaüstümde var ileride masaüstüne RAM takviyesi yaparsam CL değerlerini farklı alırsam sorun çıkar mı onu öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Neyse onu da başka konu açıp öğrenrim yardım için teşekkürler konu kilit. Son düzenleme: 6 Mayıs 2023
H2onyaa dedi: Sayıyı öylesine verdim hocam. Genişletmek için tıkla... Masaüstümde var ileride masaüstüne RAM takviyesi yaparsam CL değerlerini farklı alırsam sorun çıkar mı onu öğrenmek istedim. H2onyaa dedi: Masaüstümde var ileride masaüstüne RAM takviyesi yaparsam CL değerlerini farklı alırsam sorun çıkar mı onu öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Neyse onu da başka konu açıp öğrenrim yardım için teşekkürler konu kilit.
Chivalry Kilopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 474 Çözümler 8 6 Mayıs 2023 #53 H2onyaa dedi: Eki Görüntüle 1768085 Yarışmayı Chivalry arkadasımız kazandı. Aynı RAM'ı nereden bulabilirim yazdımda 8 GB modeli çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows yalan söylemez
H2onyaa dedi: Eki Görüntüle 1768085 Yarışmayı Chivalry arkadasımız kazandı. Aynı RAM'ı nereden bulabilirim yazdımda 8 GB modeli çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows yalan söylemez