Djibril Cisse Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 425 Çözümler 3 30 Ocak 2022 #31 SasiranKedi dedi: Çıkartıp taktım ama bu sefer de kasa açılıyor HDMI ve analogun bağlı olduğunu gösterip gidiyor. Daha kaliteli bir fotoğraf atar mısınız tam belli olmuyorda. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımı gözardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir...
SasiranKedi dedi: Çıkartıp taktım ama bu sefer de kasa açılıyor HDMI ve analogun bağlı olduğunu gösterip gidiyor. Daha kaliteli bir fotoğraf atar mısınız tam belli olmuyorda. Genişletmek için tıkla... Yazdıklarımı gözardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir...
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #32 Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı göz ardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. SasiranKedi dedi: BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. Genişletmek için tıkla... Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı gözardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarmadan yapmanın başka yolu yokmu Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı göz ardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. SasiranKedi dedi: BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. Ekran kartını çıkarmadan yapmanın başka yolu yok mu? Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87 kanka senin dediğin dereceleride yapayim mi? SasiranKedi dedi: Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. @BerkayZ87 kanka senin dediğin numaraları da deneyeyim mi yapayim mi? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Ocak 2022
Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı göz ardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. SasiranKedi dedi: BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. Genişletmek için tıkla... Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı gözardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarmadan yapmanın başka yolu yokmu Djibril Cisse dedi: Eki Görüntüle 1288827 Yazdıklarımı göz ardı etmeyin, jumper ekran kartınızın dibindedir... Genişletmek için tıkla... Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. SasiranKedi dedi: BIOS pilini çıkarmak içinde ekran kartını çıkarmıştım şimdi yine mi çıkartacağım ya keşke görseymişim önceden. Ekran kartını çıkarmadan yapmanın başka yolu yok mu? Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87 kanka senin dediğin dereceleride yapayim mi? SasiranKedi dedi: Açtım 2 yöntemi denedim bir daha açmamak için hem pili çıkartıp deşarj yöntemini denedim hem de o kısadevre yöntemini açtım sağ olun. @BerkayZ87 kanka senin dediğin numaraları da deneyeyim mi yapayim mi? Genişletmek için tıkla...