Ö Ömer Faruk Dilbe Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 64 18 Ekim 2020 #1 Degerler boştayken bu şekilde, bir sorunum daha var, programdan dolayi mi bilmiyorum ama RAM'im 1333MHz programda 399 MHz gosteriyor. Dosya Ekleri IMG_20201018_141244.jpg 99,9 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
Degerler boştayken bu şekilde, bir sorunum daha var, programdan dolayi mi bilmiyorum ama RAM'im 1333MHz programda 399 MHz gosteriyor.
KS KS Ö Ömer Faruk Dilbe Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 64 18 Ekim 2020 #11 efedesu dedi: Termal macunu yenilemeniz sorunu cozebilir. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisyari kacinci termal macunu degistirisim ve kaçıncı format atisim sayisini bile unuttum Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Termal macunu yenilemeniz sorunu cozebilir. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisyari kacinci termal macunu degistirisim ve kaçıncı format atisim sayisini bile unuttum
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 18 Ekim 2020 #12 Ömer Faruk Dilbe dedi: Benim asil sorunum islemci sicakligi. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız? Artı 0 Eksi
Ömer Faruk Dilbe dedi: Benim asil sorunum islemci sicakligi. Genişletmek için tıkla... Konu ile alakasız?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ekim 2020 #13 Ömer Faruk Dilbe dedi: Bu bilgisyari kacinci termal macunu degistirisim ve kaçıncı format atisim sayisini bile unuttum Genişletmek için tıkla... Termal macununu yenilediyseniz fan tam oturmuyor veya isi sensorleri tamamen bozulmus olabilir. Artı 0 Eksi
Ömer Faruk Dilbe dedi: Bu bilgisyari kacinci termal macunu degistirisim ve kaçıncı format atisim sayisini bile unuttum Genişletmek için tıkla... Termal macununu yenilediyseniz fan tam oturmuyor veya isi sensorleri tamamen bozulmus olabilir.
KS KS Ö Ömer Faruk Dilbe Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 64 18 Ekim 2020 #14 Exinie dedi: Konu ile alakasız? Genişletmek için tıkla... Konu oydu zaten moderatorler basligi degistirmis Artı 0 Eksi
Exinie dedi: Konu ile alakasız? Genişletmek için tıkla... Konu oydu zaten moderatorler basligi degistirmis
cinaryasar-.- Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #15 Ömer Faruk Dilbe dedi: Evet dogru Sadece youtube acikken speccy de 85 Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyebilirsiniz, bilgisayarınızın içini açıp detaylı temizlik yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ömer Faruk Dilbe dedi: Evet dogru Sadece youtube acikken speccy de 85 Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyebilirsiniz, bilgisayarınızın içini açıp detaylı temizlik yapabilirsiniz.