furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Merhabalar, Aniden yeniden başlama oluyor bilgisayarda. Sorunun nereden kaynaklandığını arıyorum. RAM'lerimin tam performansında çalıştığını teyit etmek istedim sizlere. Cl' den anlamadığım için soruyorum, teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, Aniden yeniden başlama oluyor bilgisayarda. Sorunun nereden kaynaklandığını arıyorum. RAM'lerimin tam performansında çalıştığını teyit etmek istedim sizlere. Cl' den anlamadığım için soruyorum, teşekkürler şimdiden.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Ocak 2023 #2 Memtest86 ile test edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 Bunlarla bir şey anlaşılmaz. Bunlar sadece değerleri gösteriyor. RAM test uygulamaları var. Onlarla dene. Memtest gibi gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Bunlarla bir şey anlaşılmaz. Bunlar sadece değerleri gösteriyor. RAM test uygulamaları var. Onlarla dene. Memtest gibi gibi.
KS KS furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 Emrecngz dedi: Memtest86 ile test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AirLife dedi: Bunlarla bir şey anlaşılmaz. Bunlar sadece değerleri gösteriyor. RAM test uygulamaları var. Onlarla dene. Memtest gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Yaptım sıkıntı yok. İlk RAM taktığımda CL' si düşüktü, normaline çekmiştim. Şimdi hala stabil mi sorayım dedim. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Memtest86 ile test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AirLife dedi: Bunlarla bir şey anlaşılmaz. Bunlar sadece değerleri gösteriyor. RAM test uygulamaları var. Onlarla dene. Memtest gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Yaptım sıkıntı yok. İlk RAM taktığımda CL' si düşüktü, normaline çekmiştim. Şimdi hala stabil mi sorayım dedim.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 furkii06 dedi: Yaptım sıkıntı yok. İlk RAM taktığımda CL'si düşüktü, normaline çekmiştim. Şimdi hala stabil mi sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Testte bir sorun yoksa RAM'lik bir durum yok ortada. Artı 0 Eksi
furkii06 dedi: Yaptım sıkıntı yok. İlk RAM taktığımda CL'si düşüktü, normaline çekmiştim. Şimdi hala stabil mi sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Testte bir sorun yoksa RAM'lik bir durum yok ortada.
InDesign Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 1.064 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B550M PRO-VDH WIFI DDR4 AM4 İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W Ekran Kartı: Inno3D RTX3070 Twin x2 8GB 256Bit GDDR6(LHR) Ram: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Monitör: MSI 27" OPTIX 165HZ, 1MS Curved Gaming Monitor Klavye: Cooler Master CK550 V2 Red Switch Mouse: Logitech G502 Hero Kulaklık: Logitech G733 Cinsiyet Erkek Meslek Esport Manager 6 Ocak 2023 #6 Memtest86 ile test yapıp sonuçları yollayın. Oradan inceleyelim. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #7 CPU-Z ile Memory sekmesini de atar mısınız? Buradan net CL değeri belli olur. Test zaten sıkıntısız çıkmış. Artı 0 Eksi
CPU-Z ile Memory sekmesini de atar mısınız? Buradan net CL değeri belli olur. Test zaten sıkıntısız çıkmış.
KS KS furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #8 InDesign dedi: Memtest86 ile test yapıp sonuçları yollayın. Oradan inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir süre önce yapmıştım, sıkıntı yoktu. Yener K. dedi: CPU-Z ile Memory sekmesini de atar mısınız? Buradan net CL değeri belli olur. Test zaten sıkıntısız çıkmış. Genişletmek için tıkla... Sorun yoksa tamam ya üşendim CPU-Z indirmeye . Muhtemelen sorunum SSD' lerin SATA kablolarında. Temassızlık oluşuyor klipssiz oldukları için. Artı 0 Eksi
InDesign dedi: Memtest86 ile test yapıp sonuçları yollayın. Oradan inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir süre önce yapmıştım, sıkıntı yoktu. Yener K. dedi: CPU-Z ile Memory sekmesini de atar mısınız? Buradan net CL değeri belli olur. Test zaten sıkıntısız çıkmış. Genişletmek için tıkla... Sorun yoksa tamam ya üşendim CPU-Z indirmeye . Muhtemelen sorunum SSD' lerin SATA kablolarında. Temassızlık oluşuyor klipssiz oldukları için.