Arkadaşlar selam herkese.
Videodaki RAM'ler'den mevcut bende beyaz yapmak istiyorum. Hangi boyadan kullansam olur sonuç olarak ısınır ederse falan atsın istemem. Bir de bu videodaki gibi sökersek RAM'ler garanti dışı kalır mı? Çünkü sıfır aldım RAM'leri.
Videodaki RAM'ler'den mevcut bende beyaz yapmak istiyorum. Hangi boyadan kullansam olur sonuç olarak ısınır ederse falan atsın istemem. Bir de bu videodaki gibi sökersek RAM'ler garanti dışı kalır mı? Çünkü sıfır aldım RAM'leri.
Ram i kapatamazsın soğutucusu çıkar hep. Hiç uğraşma modifiye'de limit yok . Ben 30 yaşında oldum modifiye'nin boş olduğunu anladım. Bir şeyin orijinali güzel. Fabrikadan iyi yapamazsın.
FPS oyununda karaktere kıyafet giydirmek gibi bir şey. Kasanın içinde küçücük duracak bir şey için böyle bir uğraş saçma. Yapmak istiyorsan yap tabii ama bence gereksiz ve denildiği gibi garantisi gider.
Garanti bitince yapmanızı tavsiye ederim bitmişse de video izleyerek yapayım derseniz bu biraz da tecrübe istiyor en ufak hatada belki RAM'lerinize veda edebilirsiniz dikkatli olmak lazım.