Arthur Morgan12
Femtopat
Daha fazla
Merhaba nerden satın almıştınız?Arkadaşlar RAM'lerim sahte mi? Forumlara baktım ama net ibareler neler anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2447255
Ürün fotoğrafı paylaşır mısınız? Özellikle ortadan. PCB dik mi sağa mı sola mı eğik mi diye bakmamız gerekiyor. Nereden aldığınızıda belirtin.Arkadaşlar RAM'lerim sahte mi? Forumlara baktım ama net ibareler neler anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2447255
Değerlerde sıkıntı yok. Muhtemelen orijinal, ürün linkini paylaşır mısın?
![]()
Kingston Beast KF432C16BB/16TR 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Kingston Beast KF432C16BB/16TR 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tam olarak emin olmak için yapabileceğim ekstra bir test var mı?Satıcı bildiğim bir satıcı değil ama ortada bir sıkıntı yok. Sahte olanların genelde XMP profilleri yüklenmemiş olduğundan kolayca tespit edilebiliyorlar.
Tam olarak emin olmak için yapabileceğim ekstra bir test var mı?
bu hatayı alıyorumThaiphoon Burner ile bir bakmayı deneyebilirsin. Programı çalıştır, EEPROM sekmesinden Read SPD seçeneklerinden birisini seçip ekran görüntüsü paylaş bir bakayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.