RAM'ler tam gözüküyor ancak testlerde hata veriyor

Caqry

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisayarda bakıldığında ve BIOS'da sorunsuz ancak arada açılışta işaretli Windows mavi ekranını veriyor ve sürekli değişiyor. Bir gün kernel diyor bir gün Security diyor. Bende kıllandım ve Memtest ve mdsched.exe ile RAM testi yaptım. 2'sinde de RAM'lerden biri takılıyken hatalar geliyor. Peki o zaman nasıl çalışıyor? Ben anlamadım Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam onlarca farklı sorun olabilir uzaktan söylemek zor fakat bir tavsiyem RAM'lerin yerlerini değiştirin benim bu hata o şekilde düzelmişti.

Hocam onlarca farklı sorun olabilir uzaktan söylemek zor fakat bir tavsiyem RAM'lerin yerlerini değiştirin benim bu hata o şekilde düzelmişti.
Yer değiştirerek ve tek tek farklı slotlarda denedim. Bir 8 gb bir 4gb var, 8 gb her nerede olursa olsun arızalı gözüküyor ama bilgisayar çalışırken tam gözüküyor bir sıkıntı yok. Corsair birde ramler yazık valla gide gide 8 gb gitti gibi şimdi G Skill alacağım nereden nereye

Hocam 1 adet 8 GB 1 adet 4 GB normal hats vermesi. Chipset uyumsuzluğu yaratıyor. RAM'lerin aynı olması gerek.

Hocam 1 adet 8 GB 1 adet 4 GB normal hats vermesi. Chipset uyumsuzluğu yaratıyor. RAM'lerin aynı olması gerek.
Ayrı ayrı test ettiğimde tek 4 gb hata vermiyor, tek 8 gb yine tek başına olmasına rağmen hata veriyor. Ayrıca 10 yıldır 4+8 12 gb olarak kullanılıyordu.

Ayrı ayrı test ettiğimde tek 4 GB hata vermiyor, tek 8 GB yine tek başına olmasına rağmen hata veriyor. Ayrıca 10 yıldır 4+8 12 GB olarak kullanılıyordu.

Yeni başlamış o zaman sizin bu hata 10 senelik RAM'ler ise ömrü dolmuş olabilir. Pek yardımcı olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…