Kingston 4 GB 1333MHz DDR3 CL9 KVR13N9S8/4 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu bağlantıdaki RAM'den 2 adet alıp, 2+4+2+4 şeklinde toplam 12 GB RAM elde etmeyi düşünüyorum. Uyumlu olur mu? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Biliyorum %100 bir şey söylemeniz mümkün değil ama gözünüze çarpan bir şey varsa ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
CL değerleri aynı duruyor. Uyumluluk kit olmayan her RAM'de baş gösterebilen bir problem çünkü çipleri aynı değil. Sorumluluk elbette size ait. Garanti edemiyorum ama çalışabilir.
Yanlışım varsa düzeltin ama işlemciniz 4 slot ram i kullanmıyorsa. Slot sayısını 4'e yükseltmeniz bir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca, sizin aldığınız aynı model ram den bende eski bir anakarta(modelden emin değilim "foxcon" du) taktığımda yeni ram i sistem görmedi. Öncelikle ana kart için desteklenen ram modelini, seri kodlarını ve markalarına bakmanızı öneririm.
Yanlışım varsa düzeltin ama işlemciniz 4 slot ram i kullanmıyorsa. Slot sayısını 4'e yükseltmeniz bir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca, sizin aldığınız aynı model ram den bende eski bir anakarta(modelden emin değilim "foxcon" du) taktığımda yeni ram i sistem görmedi. Öncelikle ana kart için desteklenen ram modelini, seri kodlarını ve markalarına bakmanızı öneririm.