AXSENS Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Nisan 2020 #1 Yeni RAM almak istedim chip sayısı dikkatimi çekti. Sorayım dedim. Ayrıca alacağım RAM'e bakar mısınız? RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda! www.gittigidiyor.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2020
Yeni RAM almak istedim chip sayısı dikkatimi çekti. Sorayım dedim. Ayrıca alacağım RAM'e bakar mısınız? RAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda! www.gittigidiyor.com
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.625 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #2 Elindeki RAM'in CL değeri ne ise o değerde CL seç.
B Blueberry28 Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 48 7 Nisan 2020 #3 Böyle bir kaynak buldum. İnceleyebilirsin. ramlerde 8 chip 16 chip arasında ne fark var ramlerde 8 chip 16 chip arasında ne fark var forum.thgtr.com
Böyle bir kaynak buldum. İnceleyebilirsin. ramlerde 8 chip 16 chip arasında ne fark var ramlerde 8 chip 16 chip arasında ne fark var forum.thgtr.com