Y yiğit turp Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 26 5 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben RAM almak istiyorum notebook için ama alacağım RAM'de CL11 yazıyor benim RAM'in CL kaç bilmiyorum farklı olursa sıkıntı olur mu? (RAM diğer gereksinimleri karşılıyor)
Merhaba arkadaşlar ben RAM almak istiyorum notebook için ama alacağım RAM'de CL11 yazıyor benim RAM'in CL kaç bilmiyorum farklı olursa sıkıntı olur mu? (RAM diğer gereksinimleri karşılıyor)
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #2 Voltajlarının aynı olması gerek. CL değeri farklıysa CL değeri en fazla olan belleğe eşitlenir diğer belleğin CL değeri. Artı 1 Eksi
Voltajlarının aynı olması gerek. CL değeri farklıysa CL değeri en fazla olan belleğe eşitlenir diğer belleğin CL değeri.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Voltajlarının aynı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Voltaj da aynı şekilde eşitlenir. Sorunsuz çalışma ihtimali de var uyumsuzluk çıkartma ihtimali de. DDR4'ler çoğunlukla sorunsuz uyuyor birbirlerine. Laptopları pek bilmiyorum. Artı 1 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Voltajlarının aynı olması gerek. Genişletmek için tıkla... Voltaj da aynı şekilde eşitlenir. Sorunsuz çalışma ihtimali de var uyumsuzluk çıkartma ihtimali de. DDR4'ler çoğunlukla sorunsuz uyuyor birbirlerine. Laptopları pek bilmiyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #4 Shimada Sensei dedi: Voltaj da aynı şekilde eşitlenir. Genişletmek için tıkla... DDR3 olanlarda 1.35V ile 1.5V belleklerin birlikte hiç çalışmadığını gördüm. Shimada Sensei dedi: DDR4'ler çoğunlukla sorunsuz uyuyor birbirlerine. Genişletmek için tıkla... CL11 ve DDR4 olan bir belleği daha önce görmedim. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Voltaj da aynı şekilde eşitlenir. Genişletmek için tıkla... DDR3 olanlarda 1.35V ile 1.5V belleklerin birlikte hiç çalışmadığını gördüm. Shimada Sensei dedi: DDR4'ler çoğunlukla sorunsuz uyuyor birbirlerine. Genişletmek için tıkla... CL11 ve DDR4 olan bir belleği daha önce görmedim.
KS KS Y yiğit turp Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 26 7 Aralık 2020 #5 Ddr3 1.35v 1600hz Artı 0 Eksi