O Oğuzhan963sa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2017 #1 N11 gibi sitelerden RAM baktım fakat RAM'lerin sonuna AMD uyumlu Intel uyumlu diyor. RAM'lerde böyle bir işlemci uyumu söz konusu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2017
N11 gibi sitelerden RAM baktım fakat RAM'lerin sonuna AMD uyumlu Intel uyumlu diyor. RAM'lerde böyle bir işlemci uyumu söz konusu mudur?
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 11 Ekim 2017 #2 Hayır değil. Sadece işlemcinin ve anakartın ve RAM'in ve DDR modeli önemli.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.589 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2017 #3 Eski DDR2 anakartlarda böyle birşey vardı. AMD uyumlu RAM'ler İntel'e takınca açmıyordu. (Bizzat denedim. ) DD3 ve ötesinde böyle birşey yok.
Eski DDR2 anakartlarda böyle birşey vardı. AMD uyumlu RAM'ler İntel'e takınca açmıyordu. (Bizzat denedim. ) DD3 ve ötesinde böyle birşey yok.
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 11 Ekim 2017 #4 Critness dedi: Eski DDR2 anakartlarda böyle birşey vardı. AMD uyumlu RAM'ler İntel'e takınca açmıyordu. (Bizzat denedim. ) DD3 ve ötesinde böyle birşey yok. Genişletmek için tıkla... Evet, var ama sadece DDR2'de diye biliyorum. Hatta bu konu ile ilgili sosyal konusu vardı.
Critness dedi: Eski DDR2 anakartlarda böyle birşey vardı. AMD uyumlu RAM'ler İntel'e takınca açmıyordu. (Bizzat denedim. ) DD3 ve ötesinde böyle birşey yok. Genişletmek için tıkla... Evet, var ama sadece DDR2'de diye biliyorum. Hatta bu konu ile ilgili sosyal konusu vardı.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.589 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2017 #5 ornitorenx dedi: Evet, var ama sadece DDR2'de diye biliyorum. Hatta bu konu ile ilgili sosyal konusu vardı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sadece DDR2'de var.
ornitorenx dedi: Evet, var ama sadece DDR2'de diye biliyorum. Hatta bu konu ile ilgili sosyal konusu vardı. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sadece DDR2'de var.