RAM'lerdeki MHz ve CL ne işe yarar?

GrocKingTR

Kilopat
Daha fazla  
Yeni toplama bir bilgisayar aldım fakat RAM seviyesi 8 GB ve ekleme yapmak istedim. 8 GB kadar. Fakat karşıma MHz ve CL değerleri çıktı. Oyunlarda vs. ne fark yaratır ve ne işe yarar bu değerler? Eğer düşük Mhz yada CL'si olan bir RAM alırsam bir şey kaybeder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mhz ne kadar yüksek olursa daha yüksek fps alırsın 2333mhz ile 3000mhz arasında maksimum 10 fps fark olur CL de rakamı küçük olan iyidir bence çokta önemli değildir.

İkinci bir 8 GB eklemek istiyorsanız RAM'inizin arkasındaki kodu burada paylaşın veya internette arayın, büyük ihtimalle bulursunuz.
MHz RAM'in çalışma frekansıdır, CL ise gecikme değeri.
Düşük Mhz yada yüksek Cl alsam ne fark eder benim için? Biraz düşük bütçem varda.

Yeni toplama bir bilgisayar aldım fakat RAM seviyesi 8 GB ve ekleme yapmak istedim. 8 GB kadar. Fakat karşıma MHz ve CL değerleri çıktı. Oyunlarda vs. ne fark yaratır ve ne işe yarar bu değerler? Eğer düşük MHz ya da CL'si olan bir RAM alırsam bir şey kaybeder miyim?

MHz'nin önemlidir RAM'in hız frekansıdır. CL'nin önemli olduğunu sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı