MelikşahKAYA Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:27 #11 aliuyar.a dedi: BIOS kısmından XMP değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı maalesef eren28tr dedi: RAM'lerin bakır kısmını silip yerlerini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
aliuyar.a dedi: BIOS kısmından XMP değiştirerek deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı maalesef eren28tr dedi: RAM'lerin bakır kısmını silip yerlerini değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.032 Çözümler 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #12 MelikşahKAYA dedi: Denedim işe yaramadı maalesef. İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Şu an RAM'lerin ikisini de görüyor mu?
MelikşahKAYA dedi: Denedim işe yaramadı maalesef. İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Şu an RAM'lerin ikisini de görüyor mu?