RAM'lere overclock yapıldığında işlemci voltaj sınırı yükselir mi?

Kullandığın testlere bağlı. y-cruncher veya Linpack kullanıyorsan bu testler RAM Limitli olduğu için fark eder.

@Aberforth. Elimdekileri çıkarıp alabilirim. PC konusunda, baya cahilmisim kral teşekkür ettim.

@Aberforth. Fiyat düştü, alacağım korkum şu; bendeki RAM'ler LPX 34 mu 35mm ne, attığınız RAM'ler 44mm herhalde ama çok heves ettim. Lakin buraya olur mu ki?

Son düzenleme:
İnanın bilmiyorum ama minimal şekilde sığar gibi, aynı anakarta sahibiz bendeki soğutucu da aşırı küçük sayılmaz fakat çok rahat şekilde 2. ve 4. slotlara takabiliyorum sizin soğutucu modeliniz nedir?
@BerkayZ87 Patriot Viper Steel PVS416G400C9K 16 GB (2x8) DDR4 4000 MHz CL19 Ram Fiyatları ve Özellikleri Arkadaş bu ramlerden alacak ama bu model garanti samsung b die olan modeli de mi? Yanlış yönledirmek istemem.

3600 üstü bütün Patriot RAM'ler garanti B die.

3600 üstü bütün Patriot RAM'ler garanti B die.
B-Die Finder burdan da bakmıştım da @BerkayZ87 de aynı ramler olduğu için ona yine de sorayım dedim teşekkürler

@Aberforth. Akşam açarım sizi etiketlerim hocam. Hem de olcerim orayı, çöpe at dedin ya artık duramam
Bende ilk ramimi d30 almıştım onlarda hiç oc olmuyordu bu şekilde öğreniceksin bir şey almadan önce, yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…