Çözüldü RAM'leri XMP ile profil 1'i seçince bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
182. Filoda
Daha fazla  
B450M S2H anakartımdan B550F Wi-Fi anakarta geçiş yaptım. Eski kartımda RAM'leri 3200MHz değerlerinde kullanabilirken bu anakartta XMP profil 1'i seçince bilgisayar açılmıyor. Ramlerim 2x8 HyperX Fury RGB 8 GB 3200MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende toplama pc almıştım sinerjiden aynı sorun bende de vardı kingston ama ram bendekiler ne yaptık ettik olmadı en son windows geri yükleme noktasından yükledim ccleaner ile kayıt defterini temizledim raml yer değiştirdim felan öyle açıldı bişeyler çakışıyor karın ağrısı bir sorun

B450M S2H anakartımdan B550F Wi-Fi anakarta geçiş yaptım. Eski kartımda RAM'leri 3200MHz değerlerinde kullanabilirken bu anakartta XMP profil 1'i seçince bilgisayar açılmıyor. Ramlerim 2x8 HyperX Fury RGB 8 GB 3200MHz.

RAM'leriniz XMP desteği var mı bunu biliyor musunuz?

Ramleri tek tek denediniz mi hocam, yani bir RAM takıp öyle açmayı deneyin.
Denedim açılıyor. Öyle sıkıntı yok. Şimdi profil 2 ye aldım 3000Mhz de kullanabiliyorum. Ama profil 1'e almam lazım.
Dostum anakartini islemcini soyler misin ?
Ryzen 3 3100, anakart konuda belirttiğim gibi Asus Strix B550F Wifi.
RAM'leriniz XMP desteği var mı bunu biliyor musunuz?
Hocam konuyu okuduysanız eski anakartımda 3200Mhz değerlerinde kullanabiliyorum yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı