Çözüldü RAM'lerin aynı marka olması önemli midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cigulicik

Decapat
Daha fazla  
2. RAM yuvası boş ve oraya yeni bir RAM almayı düşünüyorum. Alacağım RAM, ilk aldığım ile aynı marka mı olması gerekiyor? Yoksa önemli olan MHz değerleri mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2. RAM yuvası boş ve oraya yeni bir RAM almayı düşünüyorum. Alacağım RAM, ilk aldığım ile aynı marka mı olması gerekiyor? Yoksa önemli olan MHz değerleri mi?
Aynı marka olması önemli değil. Önemli olan MHz değerleri, CL değerleri ve Voltaj değerleridir.
Aynı marka olması önemli değil. Önemli olan MHz değerleri, CL değerleri ve Voltaj değerleridir.

Çözüm

MHz ve çip markası önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…