fixit Megapat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 458 7 Mayıs 2013 #1 Peki RAM'lerin driverları var mıdır? Ben hiç duymadımda. Birde ekran kartının BIOS güncellemesiyle anakart BIOS güncelleme arasında ne fark vardır?
Peki RAM'lerin driverları var mıdır? Ben hiç duymadımda. Birde ekran kartının BIOS güncellemesiyle anakart BIOS güncelleme arasında ne fark vardır?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Mayıs 2013 #2 fixit dedi: Peki RAM'lerin driverları var mıdır? Ben hiç duymadımda. Birde ekran kartının BIOS güncellemesiyle anakart BIOS güncelleme arasında ne fark vardır? Genişletmek için tıkla... RAM'in ne driveri olur nede biosu. Anakart biosu ile ekran kartı biosu ayrı adı üstünde zaten biri anakart işlevlerini sağlamak için gerekli parça diğeri ise ekran kartının Hız elektirik ve çalışma için gerekli komutları veren bir yazılım.
fixit dedi: Peki RAM'lerin driverları var mıdır? Ben hiç duymadımda. Birde ekran kartının BIOS güncellemesiyle anakart BIOS güncelleme arasında ne fark vardır? Genişletmek için tıkla... RAM'in ne driveri olur nede biosu. Anakart biosu ile ekran kartı biosu ayrı adı üstünde zaten biri anakart işlevlerini sağlamak için gerekli parça diğeri ise ekran kartının Hız elektirik ve çalışma için gerekli komutları veren bir yazılım.