Sehabe Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 12 19 Ocak 2020 #1 Merhaba benim RAM'ler 800 MHz fakat anakart 1066 MHz destekliyor. RAM'leri BIOS'dan 1066 MHz yaparsam bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020
Merhaba benim RAM'ler 800 MHz fakat anakart 1066 MHz destekliyor. RAM'leri BIOS'dan 1066 MHz yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Çözüm YunusMn 19 Ocak 2020 Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur.
Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur.
YunusMn Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 72 Çözümler 1 19 Ocak 2020 #2 Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur.
KS KS Sehabe Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 12 19 Ocak 2020 #3 YunusMn dedi: Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Benim anakartim böle olmadigi icin xmp diye bişi yok ddr 2 bende cok arastırdım fakat bulamadım YunusMn dedi: Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... ben en iyisi bi bilgiisyarciya götürüyüm Artı 0 Eksi
YunusMn dedi: Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Benim anakartim böle olmadigi icin xmp diye bişi yok ddr 2 bende cok arastırdım fakat bulamadım YunusMn dedi: Knk şunu bırakıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... ben en iyisi bi bilgiisyarciya götürüyüm