RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.552 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 18 Nisan 2023 #11 RİCK GRİMES1 dedi: Kasadan ses gelmiyor hocam. Tankerin doğru taktığıma eminim çıt sesi geldi çünkü. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin.
RİCK GRİMES1 dedi: Kasadan ses gelmiyor hocam. Tankerin doğru taktığıma eminim çıt sesi geldi çünkü. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 18 Nisan 2023 #12 RowIinq dedi: Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin. Genişletmek için tıkla... PC acılıyor hocam nasıl bir statik elektrik toplanacak kasada. Debug isiginda gorundugu gibi sorun RAM'lerde.
RowIinq dedi: Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin. Genişletmek için tıkla... PC acılıyor hocam nasıl bir statik elektrik toplanacak kasada. Debug isiginda gorundugu gibi sorun RAM'lerde.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.552 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 18 Nisan 2023 #13 377914 dedi: PC acılıyor hocam nasıl bir statik elektrik toplanacak kasada. Debug isiginda gorundugu gibi sorun RAM'lerde. Genişletmek için tıkla... Tankerlerde sorun olabilir mi acaba?
377914 dedi: PC acılıyor hocam nasıl bir statik elektrik toplanacak kasada. Debug isiginda gorundugu gibi sorun RAM'lerde. Genişletmek için tıkla... Tankerlerde sorun olabilir mi acaba?
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 19 Nisan 2023 #14 RowIinq dedi: Tankerlerde sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam tanker ne oluyor bir ben bilmiyorum sanırsam.
RowIinq dedi: Tankerlerde sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam tanker ne oluyor bir ben bilmiyorum sanırsam.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #15 RowIinq dedi: Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim halledildi.
RowIinq dedi: Yazdığım gibi statik elektriği atmayı deneyin. Olmazsa geri bildirim verin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim halledildi.