2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 22 Mart 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rammstein Official
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rammstein Official
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 22 Mart 2018 #2 Rammstein dinleyen fazla insan yok etrafımda. Hatta 1 tane var . Favorin hangisi ? Ben bütün şarkılarını sevsem de "Du Hast" ve "Ich Will" çok hoşuma gidiyor.
Rammstein dinleyen fazla insan yok etrafımda. Hatta 1 tane var . Favorin hangisi ? Ben bütün şarkılarını sevsem de "Du Hast" ve "Ich Will" çok hoşuma gidiyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 22 Mart 2018 #3 Keine Lust, Ohne Dich ve Sonne favorilerim arasındadır. Genel olarak tüm şarkıları hoşuma gidiyor.
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 22 Mart 2018 #4 Rammstein dinleyicisi ülkemizde az ilk başta başakalarına dinletince önyargılı davranıyorlar fakat sonrasında beğeniyorlar. -Liebe ist für alle da -Frühling in Paris -Adios Liste uzar gider yani hepsi favorim.
Rammstein dinleyicisi ülkemizde az ilk başta başakalarına dinletince önyargılı davranıyorlar fakat sonrasında beğeniyorlar. -Liebe ist für alle da -Frühling in Paris -Adios Liste uzar gider yani hepsi favorim.
Abradolf Lincler Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 288 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2018 #5 Bir arkadaşımın da bu haftaki favori şarkısı bu. Bana dinletti ben hoşlanamadım açıkçası. Fena değil ama, mehh işte.
Bir arkadaşımın da bu haftaki favori şarkısı bu. Bana dinletti ben hoşlanamadım açıkçası. Fena değil ama, mehh işte.
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 22 Mart 2018 #6 26318 dedi: Keine Lust, Ohne Dich ve Sonne favorilerim arasındadır. Genel olarak tüm şarkıları hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sonne'nin ayrı bir efsaneliği var zaten fakat hep dinlemeyi tercih etmiyorum havalara sokuyor
26318 dedi: Keine Lust, Ohne Dich ve Sonne favorilerim arasındadır. Genel olarak tüm şarkıları hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sonne'nin ayrı bir efsaneliği var zaten fakat hep dinlemeyi tercih etmiyorum havalara sokuyor