Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Bu bölümü nasıl geçeceğim nereye gitmeliyim video atar mısınız?
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Emzik dedi: Bu bölümü nasıl geçeceğim nereye gitmeliyim video atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü? Artı 0 Eksi
Emzik dedi: Bu bölümü nasıl geçeceğim nereye gitmeliyim video atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü?
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Seve seve yardımcı olurum hocam fakat ayrıntılı sormanız gerek. Artı 1 Eksi
KS KS Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Resim attım ama moderasyon kaldırmış TheTruthTeller dedi: Eki Görüntüle 1284994 Seve seve yardımcı olurum hocam fakat ayrıntılı sormanız gerek. Genişletmek için tıkla... enes_yldrm_1 dedi: Hangi bölümü? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20220127_220643.jpg 186,7 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Resim attım ama moderasyon kaldırmış TheTruthTeller dedi: Eki Görüntüle 1284994 Seve seve yardımcı olurum hocam fakat ayrıntılı sormanız gerek. Genişletmek için tıkla... enes_yldrm_1 dedi: Hangi bölümü? Genişletmek için tıkla...
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Emzik dedi: Resim attım ama moderasyon kaldırmış Genişletmek için tıkla... Hocam haritanızda gitmediğiniz yönlere doğru gidin eninde sonunda kilise gibi bir yer bulup root mother ile karşılaşacaksınız. Artı 1 Eksi
Emzik dedi: Resim attım ama moderasyon kaldırmış Genişletmek için tıkla... Hocam haritanızda gitmediğiniz yönlere doğru gidin eninde sonunda kilise gibi bir yer bulup root mother ile karşılaşacaksınız.
KS KS Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 TheTruthTeller dedi: Hocam haritanızda gitmediğiniz yönlere doğru gidin eninde sonunda kilise gibi bir yer bulup root mother ile karşılaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şehir dediği yere taştaki hangi bölgeyi seçip gidebilirim? Artı 0 Eksi
TheTruthTeller dedi: Hocam haritanızda gitmediğiniz yönlere doğru gidin eninde sonunda kilise gibi bir yer bulup root mother ile karşılaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Şehir dediği yere taştaki hangi bölgeyi seçip gidebilirim?
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #7 Emzik dedi: Şehir dediği yere taştaki hangi bölgeyi seçip gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yerdeki world stone'u aktif etmemiş olabilirsiniz daha. Gidemessiniz büyük ihtimal. Lağım kapakları, tren istasyonları gibi yerlerden devam edin bulursunuz illaki root mother'i. Artı 0 Eksi
Emzik dedi: Şehir dediği yere taştaki hangi bölgeyi seçip gidebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim yerdeki world stone'u aktif etmemiş olabilirsiniz daha. Gidemessiniz büyük ihtimal. Lağım kapakları, tren istasyonları gibi yerlerden devam edin bulursunuz illaki root mother'i.