Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #21 ÖmerTuran dedi: GTX 1660 Super tek fanlı modeli. Genişletmek için tıkla... Olması lazım onda girişlerin fotoğrafını atabilir misin?
ÖmerTuran dedi: GTX 1660 Super tek fanlı modeli. Genişletmek için tıkla... Olması lazım onda girişlerin fotoğrafını atabilir misin?
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #22 Lory7 dedi: Olması lazım onda girişlerin fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an direkt kasanın arkasınınmnı fotosunu çekeyim yoksa intten buldugum kasanın bir fotosuda olur mu?
Lory7 dedi: Olması lazım onda girişlerin fotoğrafını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an direkt kasanın arkasınınmnı fotosunu çekeyim yoksa intten buldugum kasanın bir fotosuda olur mu?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #23 ÖmerTuran dedi: Şu an direkt kasanın arkasınınmnı fotosunu çekeyim yoksa intten buldugum kasanın bir fotosuda olur mu? Genişletmek için tıkla... Direk arkasını. Eğer bu ise en soldaki dp girişi.
ÖmerTuran dedi: Şu an direkt kasanın arkasınınmnı fotosunu çekeyim yoksa intten buldugum kasanın bir fotosuda olur mu? Genişletmek için tıkla... Direk arkasını. Eğer bu ise en soldaki dp girişi.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #24 1dk atıyorum hemen Lory7 dedi: Direk arkasını. Eki Görüntüle 1619413 Eğer bu ise en soldaki DP girişi. Genişletmek için tıkla...
1dk atıyorum hemen Lory7 dedi: Direk arkasını. Eki Görüntüle 1619413 Eğer bu ise en soldaki DP girişi. Genişletmek için tıkla...
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #25 ÖmerTuran dedi: 1dk atıyorum hemen. Eki Görüntüle 1619417Eki Görüntüle 1619417 Genişletmek için tıkla... Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani.
ÖmerTuran dedi: 1dk atıyorum hemen. Eki Görüntüle 1619417Eki Görüntüle 1619417 Genişletmek için tıkla... Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #26 Lory7 dedi: Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Lory7 dedi: Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
metecec123 Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #27 ÖmerTuran dedi: Başlıkta yazdığım gibi. Her yolu denedim ama gene de 120Hz gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... DisplayPort kullanın ama Rampage tavsiye etmem bence iade edin MSI ASUS veya Samsung gibi markalardan alın onlar kaliteli satıyorlar.
ÖmerTuran dedi: Başlıkta yazdığım gibi. Her yolu denedim ama gene de 120Hz gösteriyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... DisplayPort kullanın ama Rampage tavsiye etmem bence iade edin MSI ASUS veya Samsung gibi markalardan alın onlar kaliteli satıyorlar.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #28 metecec123 dedi: DisplayPort kullanın ama Rampage tavsiye etmem bence iade edin MSI ASUS veya Samsung gibi markalardan alın onlar kaliteli satıyorlar. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık iade ettiremem artık öyle biliyorum. Lory7 dedi: Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani. Genişletmek için tıkla...
metecec123 dedi: DisplayPort kullanın ama Rampage tavsiye etmem bence iade edin MSI ASUS veya Samsung gibi markalardan alın onlar kaliteli satıyorlar. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık iade ettiremem artık öyle biliyorum. Lory7 dedi: Anakartı değil ekran kartını çeker misiniz en alttaki siyah kablonun olduğu girişleri yani. Genişletmek için tıkla...
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #29 ÖmerTuran dedi: 2 yıllık iade ettiremem artık öyle biliyorum. Eki Görüntüle 1619438 Genişletmek için tıkla... Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu.
ÖmerTuran dedi: 2 yıllık iade ettiremem artık öyle biliyorum. Eki Görüntüle 1619438 Genişletmek için tıkla... Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #30 Lory7 dedi: Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Lory7 dedi: Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Denedimde çıkmıyor penseyle filan denedim çıkmıyor.
Lory7 dedi: Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Lory7 dedi: Kablonun hemen yanında siyah bir şey var çek çıkar onu. Genişletmek için tıkla... Denedimde çıkmıyor penseyle filan denedim çıkmıyor.