Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #31 ÖmerTuran dedi: Hemen deniyorum. Denedimde çıkmıyor penseyle filan denedim çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkması lazım biraz daha deneyin çıkmazsa yapacak bir şey yok 120Hz kullanmak zorundasınız MSI GeForce GTX1660 SUPER AERO ITX 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da galiba ekran kartı modeliniz bu burada var diye gösteriyor.
ÖmerTuran dedi: Hemen deniyorum. Denedimde çıkmıyor penseyle filan denedim çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Çıkması lazım biraz daha deneyin çıkmazsa yapacak bir şey yok 120Hz kullanmak zorundasınız MSI GeForce GTX1660 SUPER AERO ITX 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da galiba ekran kartı modeliniz bu burada var diye gösteriyor.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #32 Lory7 dedi: Çıkması lazım biraz daha deneyin çıkmazsa yapacak bir şey yok 120Hz kullanmak zorundasınız. MSI GeForce GTX1660 SUPER AERO ITX 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da galiba ekran kartı modeliniz bu burada var diye gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bunun aynısı var MSI 1660 kutusuda duruyor ama çıkmıyor ne yapmalıyım.
Lory7 dedi: Çıkması lazım biraz daha deneyin çıkmazsa yapacak bir şey yok 120Hz kullanmak zorundasınız. MSI GeForce GTX1660 SUPER AERO ITX 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da galiba ekran kartı modeliniz bu burada var diye gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kanka bunun aynısı var MSI 1660 kutusuda duruyor ama çıkmıyor ne yapmalıyım.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 31 Aralık 2022 #33 ÖmerTuran dedi: Kanka bunun aynısı var MSI 1660 kutusuda duruyor ama çıkmıyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Uzun süre açmadığınızdan olabilir tornavidayla kenarlarından çıkaramayı deneyin bir de çoık zorlanıyorsa durun bozulabilir.
ÖmerTuran dedi: Kanka bunun aynısı var MSI 1660 kutusuda duruyor ama çıkmıyor ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Uzun süre açmadığınızdan olabilir tornavidayla kenarlarından çıkaramayı deneyin bir de çoık zorlanıyorsa durun bozulabilir.
Ö ÖmerTuran Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 25 31 Aralık 2022 #34 Lory7 dedi: Uzun süre açmadığınızdan olabilir tornavidayla kenarlarından çıkaramayı deneyin bir de çoık zorlanıyorsa durun bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz zorladım ekran kartı gelecekti elime kabloyu alınca tekrardan deneyeceğim her şey için çok teşekkürler.
Lory7 dedi: Uzun süre açmadığınızdan olabilir tornavidayla kenarlarından çıkaramayı deneyin bir de çoık zorlanıyorsa durun bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Biraz zorladım ekran kartı gelecekti elime kabloyu alınca tekrardan deneyeceğim her şey için çok teşekkürler.