Rampage 240mm sıvı soğutma aldım Vatan'dan. Yarım saat önce taktılar. Test etmek için AIDA64'ü açtığımda işlemci yüksek sıcaklara çıkınca fan hızı artmıyor otomatik. Sabit kalıyor. BIOS'ta Auto seçili. BIOS'a geldiğimde hepsini Full hız yapabiliyorum fakat otomatik olarak çalışmasını istiyorum. Sorun nedir sizce? Ayrıca 4.2GHz 1200 voltage ile boşta 43 derecenin altına inmiyor. Stock soğutmayla pek bir farkı olmadı.
Sistemin boştaki değerleri resimde mevcut. Ayrıca resimdeki gibi CPU 1-System 1 diye bölüm oluşmuş. System 1 daha önce boş gözüküyordu. 6500 RPM yazmasının sebebi nedir?
Sıvı soğutmadaki 2 fanın dönüş hızlarının toplamı. 6500 RPM yazmasındaki sebep. Rampage almasaydın keşke ama o işlemci boşta 55 derece gören bir işlemci. 43 fena değil bence rampage için.
Sıvı soğutmadaki 2 fanın dönüş hızlarının toplamı. 6500 RPM yazmasındaki sebep. Rampage almasaydın keşke ama o işlemci boşta 55 derece gören bir işlemci. 43 fena değil bence rampage için.
Daha ne kadar soğutabilir. 43 derece o sıvı soğutma için iyi. Corsair NZXT gibi markalar boşta 38 derece zaten. Eğer boşta 43 derece sabitliyorsa gayet iyi.
Daha ne kadar soğutabilir. 43 derece o sıvı soğutma için iyi. Corsair NZXT gibi markalar boşta 38 derece zaten. Eğer boşta 43 derece sabitliyorsa gayet iyi.
Hocam pek bilmediğim için ayrıca sıvı soğutma kullananların 30 derece aldığını yazdıkları için kafam karıştı ondan sordum. Sebebi 4.2’de çalıştırmam mı 43 olmasının?
Ayrıca çözdüm otomatik dönüyor şuan teşekkütler arkadaşlar. 3 dakika oldu AIDA64 ile test ediyorum 74 max. oldu. Normal mi bu ? Kaç dakika test etsem yeterli?
Hocam pek bilmediğim için ayrıca sıvı soğutma kullananların 30 derece aldığını yazdıkları için kafam karıştı ondan sordum. Sebebi 4.2’de çalıştırmam mı 43 olmasının?
Ayrıca çözdüm otomatik dönüyor şu an teşekkütler arkadaşlar. 3 dakika oldu AIDA64 ile test ediyorum 74 Max. Oldu. Normal mi bu? Kaç dakika test etsem yeterli?
Ayrıca çözdüm otomatik dönüyor şuan teşekkütler arkadaşlar. 3 dakika oldu AIDA64 ile test ediyorum 74 max. oldu. Normal mi bu ? Kaç dakika test etsem yeterli?