Firtina Getiren Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Oyun oynarken ya da beyaz bir yere bakınca gözlerim yanıyor yaşarıyor. Parlaklık, arka ışık, kontrast ayarı kaçta olmalıdır?
Oyun oynarken ya da beyaz bir yere bakınca gözlerim yanıyor yaşarıyor. Parlaklık, arka ışık, kontrast ayarı kaçta olmalıdır?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 26 Ocak 2021 #2 Kendine göre ayarlamalısın şu daha iyi olur bu daha iyi olur demek yanlış olur.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Ocak 2021 #3 @Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı.
@Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı.
Firtina Getiren Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Esperoja dedi: @Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı. Genişletmek için tıkla... Tabii ki birazdan atarım. Esperoja dedi: @Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı. Genişletmek için tıkla... bütün hepsini kendim 50 ye çektim çok parlaktı Son düzenleme: 26 Ocak 2021
Esperoja dedi: @Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı. Genişletmek için tıkla... Tabii ki birazdan atarım. Esperoja dedi: @Firtina Getiren monitörün ayarlarının resmini atar mısın? Parlaklık, kontrast, netlik vs. ayarlanan kısmı. Genişletmek için tıkla... bütün hepsini kendim 50 ye çektim çok parlaktı