iamtuncaysahin Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Şöyle giriş var monitörün arkasında ama VESA mı değil mi çözemedim. Dosya Ekleri IMG_0210.JPEG 216 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm PsikopatKoala 30 Haziran 2024 iamtuncaysahin dedi: Şöyle giriş var monitörün arkasında ama VESA mı değil mi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam destekliyor. North bayou f80 öneririm. İyi forumlar yararlı bulursanız çözüm işaretleyebilirsiniz.
iamtuncaysahin dedi: Şöyle giriş var monitörün arkasında ama VESA mı değil mi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam destekliyor. North bayou f80 öneririm. İyi forumlar yararlı bulursanız çözüm işaretleyebilirsiniz.
PsikopatKoala Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 786 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #2 iamtuncaysahin dedi: Şöyle giriş var monitörün arkasında ama VESA mı değil mi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam destekliyor. North bayou f80 öneririm. İyi forumlar yararlı bulursanız çözüm işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
iamtuncaysahin dedi: Şöyle giriş var monitörün arkasında ama VESA mı değil mi çözemedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam destekliyor. North bayou f80 öneririm. İyi forumlar yararlı bulursanız çözüm işaretleyebilirsiniz.