Rampage 4C-120 12cm double fan nereye takılır?

Direk iade et. Işığı çok kötü. Kapanmıyor. Ben ışığa giden kabloyu kestim mis gibi oldu. Eğer ışık için alıyorsanız almayın. Fotodakiyle alakası yok.
SYS'ye takabilirsin diye biliyorum. Fakat bu fanın soğutması kötü diye biliyorum. Kullandıktan sonra bilgilerini paylaşırsan güzel olur.
Soğutma iyi ama. Sıcaklığı düşürmüştü bende. Molex kablosunu çıkarınca direk Wraith Spirenin sesi artıyor.

Hocam benim kasanın fanları da Rampage. Fakat çok güçlü dönmüyor. Fan hızı ayarlanıyor mu BIOS'tan bilmiyorum ama.

Hocam benim kasanın fanları da Rampage. Fakat çok güçlü dönmüyor. Fan hızı ayarlanıyor mu BIOS'tan bilmiyorum ama.
Ben molex'e taktım. Sesli çalışmıyor. Fan iyi. Beklediğimden de iyiydi ilk başta. Fiyatına göre çok iyiymiş dedim taa ki ışığı açılana kadar. Geçen hafta dışarıdan ışığın güç kablosunu kestim çok güzel oldu. Ama SYS kablosu da var.

Ben de alacaktım Vatan'dan, sırf ışığı yüzünden almadım.

Açıkçası fan konusunda şanssız sayılabilirim. Rampage'yi ben aslında double ring almamıştım ama eve dönünce bir de gördüm ki double ring gelmiş, 14 gün dolduğu için uğraşmaya değmez kutudaki foto da güzel duruyordu direk taktım. Gerisini biliyorsunuz. Geçenlerde Hepsiburada'dan bir RGB fan aldım @Berkay Davas 'ın da bildiği üzere resmen clickbait başlık atmışlar. RGB 4-pin diyor 6 pin garip bir konektör çıktı.

Bu üründe 3 pin SYS_FAN ve ayrıca molex bağlantısı olması gerekiyor. Birini yapmanız yeterli. Ek olarak ürün FRGB yani aydınlatması kontrol edilemez.

3 pin olduğu için de PWM kontrol desteği yok.

Gençler ben hallettim her şeyi önerileriniz için teşekkürler, ben fanı beğendim açıkçası soğutması da güzel eskisine göre 5 derece falan yükseldi ama kutunun üstündeki gibi değil ışıkları yine de benim için bir sorun yaratmadı. Sesi falanda hiç yok diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…