Rampage 4C-120 fan alınır mı?

Yer
Turkey/World
Daha fazla  
Meslek
Bulunamadı
Arkadaşlar merhabalar. Sistemim çok düşük ve geliştireceğim. Öncelikle RAM ve ısıyı azaltmak için egzoz fan değiştireceğim. Linklerini bırakayım. Sizce alayım mı ve bu fiyata değer mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Egzoz Fan ;

RAM ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ve sistem özelliklerini söylersen daha net bir öneri yapabiliriz.

O RAM bana çok pahalı geldi ya. DDR4 3000MHZ 8GB RAM'ler ile yarışacak neredeyse. 2.el bakabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
2 GB DDR3 RAM.
1GB GeForce GT9400 ekran kartı.
Pentium işlemci.
320GB HDD.

Bütçeni bilmiyorum ama RAM tarafından alacaksan 8 GB almanı tavsiye ederim. Kasanın hava akışını ve kasa markanı bilmediğimden fan hakkında yorum yapamam. Kasanda kaç fan var bunlar önemli.

RAM'i ikinci elden 55-75 TL'ye bile halledebilirsin. Artan parayla da ekran kartı alabilirsin belki. Egzoz fan kısmına gelince Rampage işe yaramaz. Kasaya ağzınızla hava üfleseniz daha çok işe yarar. Egzoz fan için bütçen nedir?

Abartma dostum. Rampage kalitesiz biliyoruz da üflesek nasıl daha çok işe yarar?

Bütçeni bilmiyorum ama RAM tarafından alacaksan 8 GB almanı tavsiye ederim. Kasanın hava akışını ve kasa markanı bilmediğimden fan hakkında yorum yapamam. Kasanda kaç fan var bunlar önemli.
1 tane stok 1 tane egzoz fan mevcut hocam.

Arkadaşlarım hem ekran kartı hem RAM hem de fan için max. 600 TL var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…