Rampage 4C 120 vs Snowman 120 mm fan

snmzsnmz

Hectopat
Yer
Muğla/Milas
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim kasaya 2 tane fan takacağım bir tanesi kapağa bir tanesini de arkaya egzoz fan olarak takacağım, kapağa takacağım fan içeri mi hava vermeli yoksa dışarı mı? Maksimum performansı nasıl alırım? (işlemci için kule soğutucu kullanacağım) bir de yine aşağıda linkini verdiğim 2 fanın 1 tanesinden 2 tane alacağım hangisi daha iyi?

Bütçem 40 TL her fan için.

@BerkayZ87 da kullanıyor. O da yorum yapabilir, hangisi daha iyidir.
Snowman olanı kullanmadım ancak 4C-120S modelini kullanıyorum, memnunum. Bu arada 6C-120 modelini öneririm, kenarlardaki ışıklar göbeğe de vuruyor. 4C-120 modelinde orta kısım siyah olduğu için ring fan gibi duruyor.

Snowman olanı kullanmadım ancak 4C-120S modelini kullanıyorum, memnunum. Bu arada 6C-120 modelini öneririm, kenarlardaki ışıklar göbeğe de vuruyor. 4C-120 modelinde orta kısım siyah olduğu için ring fan gibi duruyor.
Dediğin gibi etrafı aydınlatıyor. Fanın üstü pek aydınlanmıyor.
IMG_20210423_221551.jpg

Burada aydınlanıyor gibi görünüyor ama onun sebebi önünde metal koruma olması. Normalde burada gözüktüğü kadar fana yansımayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı