Rampage 4C120S fan kontrolü

yahya koçak

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
34
Fan açılırken LED'ler çok güzel görünüyor ama sonra sadece yanlardaki LED'ler yanıyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?
 
Bu model ayarlanmıyor diye biliyorum dostum kendimde kullanıyorum.
 
Fotoğraf atabilir misiniz? Ya da buyurun bakın burada ki fotoğraflarda ki gibi değil mi? Eğer doğru anladıysam sadece çevresindeki fanlar yanıyor ise ürün bozuktur.

 

Yanlarındaki LED'ler yanıyor ise ürün bozuktur mu lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları bu modelin özelliği bu fiyatına göre zaten kumanda falan beklenemezdi.
 
Yanlarındaki LED'ler yanıyor ise ürün bozuktur mu lütfen yanlış bilgilendirmeyin insanları bu modelin özelliği bu fiyatına göre zaten kumanda falan beklenemezdi.
Yanlarında ki ledler yanıyor da yaprakların fanları yanmıyor ise bozuk olabileceğinden bahsettim bende aynı modeli kullanıyorum ve ışıklandırmasında bir sorun yok. Hızını arttırınca demiş arkadaş onunla ne ilgisi olabilir bilmiyorum ancak ben molex ile bağladım ve ışıklarda bir değişim olmuyor.

Hocam fan hızı artınca ışığının yanmaması çok ilginç. Ben bozuk olabileceği taraftarıyım. Ürünü satın aldığınız yere yazıp bir bakın ya da Google'a bakın. Belki yararlı bir şey bulabilirsiniz. Ben daha önce karşılaşmadım.
 

Anakarta bağladım ben direk, BIOS'tan girip fan hızını sessiz yapınca ortadaki ışıklar acayip sönük kalıyor, fan hızını tamhız moduna alınca da LED'ler en son parlaklığında yanıyor,, ben gayet memnun kaldım fandan, PC'yi bu fanlarla dizeceğim anlaşılan, biraz RPM'i düşük ama sistem ısınmıyor zaten, cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…