Cheasy60pe
Hectopat
Daha fazla
3 ay önce komple PC topladım ve bilmeden kasayı Rampage seçtim. Kasanın adı Rampage Helios mesh550W. Kasayı sabit tutup PSU değiştirmek istiyorum ve aklımda Corsair CV550 var. Sizce iyi bir değişim olur mu?
Bütçem: Maksimum 2400TL.
450TL daha koyabilirseniz bunu alın.
Alamazsanız XPG Pylon'dan başka seçenek yok. Kendisi rakipsiz.
Az farkla bu daha mantıklı.
XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
450TL daha koyabilirseniz bunu alın.
Alamazsanız XPG Pylon'dan başka seçenek yok. Kendisi rakipsiz.
Bakacağım XPG Pylon daha uygun gibi gözüktü ancak para ayırabilirsem bunu alabilirim.
Söz konusu Rampage olunca güvenmek biraz zor.Bunlar güzel PSU'lar ama değiştirmene gerek yok dostum. PSU'un daha 3 aylık herhangi bi sorun çıkartmaz senin için.
Burada olay PSU'nun 3 aylık olması değil. Kalitesiz ve sistem için risk içermesi.bunlar güzel psu'lar ama değiştirmene gerek yok dostum. psu un daha 3 aylık herhangi bi sorun çıkartmaz senin için
Burada olay PSU'nun 3 aylık olması değil. Kalitesiz ve sistem için risk içermesi.
Söz konusu Rampage olunca güvenmek biraz zor.
Elektrik kesintisine gerek yok. Fırtınalı havada ani akım yemesi yeterli. Eski sistemimdeki CM PSU öyle bozuldu. 1 senelikti ayrıca.elektrik sürekli kesilmiyorsa, elektirik hattında sıkıntı yoksa hiç bir sorun yaratmaz.