Benjackinöfkesi Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 225 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #31 Ömer1989 dedi: Kafamı çok ağrıtıyor ve baskı yapıyor. Üstteki kafa bandı kafada ciddi ağrı yapıyor. Onun dışında ses kalitesi bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Bende X-Ranger modelini kullanıyorum bir problem görmedim daha. Acaba neden bu kadar üstüne gidiliyor sadece bazı modelleri iyi galiba markanın.
Ömer1989 dedi: Kafamı çok ağrıtıyor ve baskı yapıyor. Üstteki kafa bandı kafada ciddi ağrı yapıyor. Onun dışında ses kalitesi bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Bende X-Ranger modelini kullanıyorum bir problem görmedim daha. Acaba neden bu kadar üstüne gidiliyor sadece bazı modelleri iyi galiba markanın.
Ömer1989 Hectopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 74 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #32 Benjackinöfkesi dedi: Bende X-Ranger modelini kullanıyorum bir problem görmedim daha. Acaba neden bu kadar üstüne gidiliyor sadece bazı modelleri iyi galiba markanın. Genişletmek için tıkla... Aslında daha önce uzun süre kullanmamış insanlar çok gidiyor üstüne. Aynı zamanda sponsorlu Youtube videoları yüzünden modellerin eksikleri gizleniyor. Böyle olunca da hüsranla sonuçlanan bir alışveriş ve kızgın müşteriler ortaya çıkıyor.
Benjackinöfkesi dedi: Bende X-Ranger modelini kullanıyorum bir problem görmedim daha. Acaba neden bu kadar üstüne gidiliyor sadece bazı modelleri iyi galiba markanın. Genişletmek için tıkla... Aslında daha önce uzun süre kullanmamış insanlar çok gidiyor üstüne. Aynı zamanda sponsorlu Youtube videoları yüzünden modellerin eksikleri gizleniyor. Böyle olunca da hüsranla sonuçlanan bir alışveriş ve kızgın müşteriler ortaya çıkıyor.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #33 Çıkartıyor Çalıyor.