alphasondna Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Rampage RMx g-6 Hydra kulaklık aldım driverini sitesinden indirdim ama driverde 7.1 açma gibi bir ayar bulamadım kulaklıkta sanal 7.1 özelliği var ama uygulamasında yok bunu nereden bulabilirim ya da başka Rampage driver indirsem olur mu? Dosya Ekleri sssssssssssssss.PNG 193,1 KB · Görüntüleme: 58
Rampage RMx g-6 Hydra kulaklık aldım driverini sitesinden indirdim ama driverde 7.1 açma gibi bir ayar bulamadım kulaklıkta sanal 7.1 özelliği var ama uygulamasında yok bunu nereden bulabilirim ya da başka Rampage driver indirsem olur mu?
thelonelyisland Decapat Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Kulaklık zaten varsayılan olarak 7+1 aktif şekilde gelmedi mi? Test ettiniz mi?
alphasondna Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 thelonelyisland dedi: Kulaklık zaten varsayılan olarak 7+1 aktif şekilde gelmedi mi? Test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden baktım 7+1 opsiyonel istedigimiz gibi açıp kapatabiliyormuşuz ama bulamadım uygulamada.
thelonelyisland dedi: Kulaklık zaten varsayılan olarak 7+1 aktif şekilde gelmedi mi? Test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden baktım 7+1 opsiyonel istedigimiz gibi açıp kapatabiliyormuşuz ama bulamadım uygulamada.
thelonelyisland Decapat Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 Speaker'a sağ tıklayıp aşağıda görünen 7.1 Virtual Speaker Shifter'a tıklayabilir misin? Akabinde etkinleştirme tiki olması lazım.
Speaker'a sağ tıklayıp aşağıda görünen 7.1 Virtual Speaker Shifter'a tıklayabilir misin? Akabinde etkinleştirme tiki olması lazım.