Rampage 700W 80+ Bronze güç kaynağı nasıldır?

Rampage'nin adı çıkmış. Eskiden belki kalitesiz ürünleri vardı ama sonradan düzeltmişler bence. Ben bir dünya Rampage marka ürün aldım hiç sorun sıkıntı yaşamadım. RGB fanlarından bile aldım kasama memnunum yani bir sorun yok. Forumlar da hep marka fanlılığı var. Kötü bir şey bana göre bu durum. X forum da MSI marka fanı çok iken y forumun da ASUS'cu çok oluyor. O markadan başka bir şey önermiyorlar tapıyorlar sanki. Bütçene hangisi uyuyorsa onu alıp geçeceksin. Kuzenimin RTX 3060'lı sistemi var Rampage PSU ile kullanıyor mesela o da sıfır topladı vatandan sorun sıkıntı yok.

Rampage'nin adı çıkmış. Eskiden belki kalitesiz ürünleri vardı ama sonradan düzeltmişler bence. Ben bir dünya Rampage marka ürün aldım hiç sorun sıkıntı yaşamadım. RGB fanlarından bile aldım kasama memnunum yani bir sorun yok. Forumlar da hep marka fanlılığı var. Kötü bir şey bana göre bu durum. X forum da MSI marka fanı çok iken y forumun da ASUS'cu çok oluyor. O markadan başka bir şey önermiyorlar tapıyorlar sanki. Bütçene hangisi uyuyorsa onu alıp geçeceksin. Kuzenimin RTX 3060'lı sistemi var Rampage PSU ile kullanıyor mesela o da sıfır topladı vatandan sorun sıkıntı yok.

Onlar üretmiyor ki düzeltsin.

Ben markacı değilim. Ucuz mal alacak kadar zengin de değilim. Paramı, cebimi korumak için bir şey alırken 100-200 liranın hesabını yapmıyorum çünkü ileride çok daha fazlasını vermek zorunda olabilirim.

Konu sahibine önerim o sistemi al. Ayriyeten kaliteli bir PSU al. Elinde ki 0 ürünü sat.

İnşallah kuzenin bir sorun yaşamaz ama sende bir sorun yaşamadan ayıkırsın da insanların sorun yaşamasına vesile olmazsın

İnşallah kuzenin bir sorun yaşamaz ama sende bir sorun yaşamadan ayıkırsın da insanların sorun yaşamasına vesile olmazsın
Katılıyorum sana. Rampage, Gamepower gibi markaların ürün ürettiğini düşünüyor. Çinden alıp marka basıp sattığını bilmiyor maalesef.

Katılıyorum sana. Rampage, Gamepower gibi markaların ürün ürettiğini düşünüyor. Çin'den alıp marka basıp sattığını bilmiyor maalesef.

Artık o kadar bile zahmet etmiyorlar e bayden bulduklarına çöküyorlar bir süredir :)

İnşallah kuzenin bir sorun yaşamaz ama sende bir sorun yaşamadan ayıkırsın da insanların sorun yaşamasına vesile olmazsın.

Yıllardır ürünlerini alıp kullandığım bir marka. Ben genel olarak sorunsuz efsane bir marka demedim zaten. Corsair, MSI, Zalman marka ürünler alıp pişman olduğum da oldu. Ama baktığın zaman öff felaket marka bunlar dersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok markanın eskisi kadar kalitesiz olmama sebebi zaten PSU teknolojisinin eskisine nazaran gelişmesi ve haliyle kalitenin teknolojiye bağlı olarak yükselmesi. Markaların özel çabası değil yani, bu gibi mimli markalar özelinde söylüyorum. Rampage kendini geliştirdi yorumları havada kalıyor bu sebeple. Kendini geliştirmedi, kullandığı ya da ürettirdiği firmanın kullandığı teknolojiler gelişti haliyle.
Ben bu konuya şöyle bakıyorum, elinde daha iyisini almak gibi bir imkan varsa al. Hazır sistemde, kasanda geliyorsa bütçen yoksa kullan, içine sinmiyorsa da imkanın geliştiğinde değiştir. Üç sene Sharkoon SHP V2 kullandım çok iyi kabul edilen bir ürün değildi ama imkansızlıkta mecburdum hiçbir sorun da yaratmadı ama sonradan NZXT C750 80+ Bronze modele geçtim içim daha rahat etti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı