lord4res Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 24 18 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar CS:GO oynamak için ses kasabileceğim 200 TL bandına bir kulaklık istiyorum ve çoğu kişi Alpha X'i önerdi. Alınır mı? Deneyimlemiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar CS:GO oynamak için ses kasabileceğim 200 TL bandına bir kulaklık istiyorum ve çoğu kişi Alpha X'i önerdi. Alınır mı? Deneyimlemiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Kasım 2019 #2 Bunları kim öneriyor bilmem benim önerim biraz bütçeyi artırıp Sharkoon B1 olur. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Bunları kim öneriyor bilmem benim önerim biraz bütçeyi artırıp Sharkoon B1 olur. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com