Arama sonuclarinda basta cikan almico guvenilir.Hocam nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim.
Hocam programi indirmek en kolayi hic olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.Hcaom bulamadım link yani tıkladığımda çıkan şeyi bulamadım.
Hocam programi indirmek en kolayi hic olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.Hcaom bulamadım link yani tıkladığımda çıkan şeyi bulamadım.
Hocam programi indirmek en kolayi hiç olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.
Fanlar Molex ile bağlıysa fan hızını ayarlayamazsınız. Eğer fanlar ana kara takılı ise fan hızını kontrol edebilirsiniz.
Fanların kablosunu sökün. Üç tarafının fotoğrafını çekip atın.Hocam nereden anlayacağım onu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.