Rampage Alpha X fanları nasıl yavaşlatılır?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Bu gece kasamı GTA 5 yüklemesi için AFK bırakacağım ama fanları çok ses çıkarıyor ve rahatsız ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Fanlarının ayarını kısmam lazım.

Hcaom bulamadım link yani tıkladığımda çıkan şeyi bulamadım.
Hocam programi indirmek en kolayi hic olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.

Hcaom bulamadım link yani tıkladığımda çıkan şeyi bulamadım.
Hocam programi indirmek en kolayi hic olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.

Hocam programi indirmek en kolayi hiç olmadi Gezginler'den indirin. Ben size fani yavaslatmanizi ve durdurmanizi saglayan programi soyledim YouTube'dan rehber izleyebilirsiniz cunku kur ve hemen isine yarasin tipinde program degil.

Tamamdır hocam bir daha YouTube'dan araştıracağım bulamazsam danışırım size.

Fanlar Molex ile bağlıysa fan hızını ayarlayamazsınız. Eğer fanlar anakara takılı ise fan hızını kontrol edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…