mertalicanay Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Başlıkta belirttiğim kasa modelini kullanıyorum ama ön paneli sökemedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Başlıkta belirttiğim kasa modelini kullanıyorum ama ön paneli sökemedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 818 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Rampage kasalarda vida yok altan boşluk varsa kendine doğru çek ya da yan tarafında boşluka bir yardım ile açma çalış zaten çıkıyor. Artı 0 Eksi
Rampage kasalarda vida yok altan boşluk varsa kendine doğru çek ya da yan tarafında boşluka bir yardım ile açma çalış zaten çıkıyor.
SeQaTsI Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Lexaaa dedi: Rampage kasalarda vida yok altan boşluk varsa kendine doğru çek ya da yan tarafında boşluka bir yardım ile açma çalış zaten çıkıyor. Genişletmek için tıkla... merhaba bende'de rampage voyager kasa var fakat ön paneli çıkartamıyorum nasıl çıkartabilirim? Artı 0 Eksi
Lexaaa dedi: Rampage kasalarda vida yok altan boşluk varsa kendine doğru çek ya da yan tarafında boşluka bir yardım ile açma çalış zaten çıkıyor. Genişletmek için tıkla... merhaba bende'de rampage voyager kasa var fakat ön paneli çıkartamıyorum nasıl çıkartabilirim?