Rampage Alpha X nasıldır?

Rauxer

Kilopat
Merhaba dostlar. İnternette dolaşırken bu kulaklığı gördüm. Youtube'da birkaç testine baktım ve hoşuma gitti. Mikrofonu çok güzel. Ancak markası Snopy. Bu yüzden içimde şüphe var. Acaba elimde kalır mı diye. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa altta bilgi verirlerse memnun olurum. Sizce fiyatına göre alınır mı? Bu arada öyle deli gibi oyun oynayıp deli gibi ses kasan biri değilim ancak parasını veriyorsan hakkını da alman lazım. Kulaklık rahat mıdır? Kulaklıkta iyi ses kasılır mı? Uzun süre kullanımda (2-3 saat) kulağı acıtır mı ya da terletir mi? Sizce bu fiyatta daha iyi kulaklık var mıdır? Eğer bu kulaklık kötü ise HyperX Cloud Stinger alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata Rampage almanı tavsiye etmem. Kendini kanıtlamış markanın kulaklıklarına bakarsan iyi edersin. Rampage markasının dandik kulaklığını kullanıyorum SN-R2 hafif bir şey zaten o kadar ses kasma tarzı şeylere ihtiyaç duymadığım için en ucuz kulaklığı aldım baya bir yere düştü hala çalışıyor ama gene de tavsiye etmiyorum. Kulaklığın yastığı çok aşınıyor.

Benim gece gündüz gittiğim bir internet cafede bu kulaklıklar var günde rahat 4 saat orada oturan birisi olarak söylemem gerekirse gerçekten muazzam. Sesler iyi kesiliyor internet cafede bile cs oynarken ses kasabiliyorum rahatça mikrofon kalitesi zaten tartışılmaz elinde kalma gibi bi durumu da olmaz son zamanlarda rampage kendini çok geliştirdi her türlü tavsiye ederim kulaklığı ben sana

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı