F frukoin Megapat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 613 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #1 RGB olan kısmın üzerindeki tel kısım paslanmış. Siyah boya sökülmüş ve onun yerini pas kahverengisi almış. Garanti kapsamında mıdır bu? Daha önce başına gelen var mı?
RGB olan kısmın üzerindeki tel kısım paslanmış. Siyah boya sökülmüş ve onun yerini pas kahverengisi almış. Garanti kapsamında mıdır bu? Daha önce başına gelen var mı?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #2 Bir ihtimal garanti kapsamında olabilir. Benim eski farem paslanmıştı. Onun yüzünden tetanoz aşısı oldum.
Bir ihtimal garanti kapsamında olabilir. Benim eski farem paslanmıştı. Onun yüzünden tetanoz aşısı oldum.
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi.
Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #4 Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu haliyle fareyi tutabildin mi?
Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu haliyle fareyi tutabildin mi?
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #5 Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu.
Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #6 ableben dedi: Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden ucuz etin yahnisini yemeyeceksiniz hocalarım.
ableben dedi: Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden ucuz etin yahnisini yemeyeceksiniz hocalarım.
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #7 ableben dedi: Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu. Genişletmek için tıkla... Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? 647624518 dedi: Bu haliyle fareyi tutabildin mi? Genişletmek için tıkla... R6 bile oynuyordum.
ableben dedi: Aynı fareye sahibim. SMX-R5 mağduruyuz. Beni tetanoz aşısı ettiren meret işte bu. Genişletmek için tıkla... Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? 647624518 dedi: Bu haliyle fareyi tutabildin mi? Genişletmek için tıkla... R6 bile oynuyordum.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 27 Ekim 2020 #8 Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Çok pis
Spongeboimebob dedi: Sürprizbozan: 2 yıl kullandığım rampage fare Eki Görüntüle 717226 Alüminyum olduğu için yeşil paslandı bir de. G502'ye geçtim de kurtuldum. Dolapta kullanılmayan elektronikler kutumda çürüyor artık kendisi. Genişletmek için tıkla... Çok pis
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 27 Ekim 2020 #9 Spongeboimebob dedi: Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? R6 bile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... İşte gerçek gamer.
Spongeboimebob dedi: Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? R6 bile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... İşte gerçek gamer.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #10 Spongeboimebob dedi: Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? R6 bile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Açık yarama değdi. Nasıl başardığım ben de kalsın.
Spongeboimebob dedi: Gel sarılalım. Tetanos olman için açık yaraya değmesi gerekmiyor mu, nasıl başardın fareyle elini kesmeyi? R6 bile oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Açık yarama değdi. Nasıl başardığım ben de kalsın.