Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 11 Temmuz'da doğum günü hediyesi olarak alındı ve RGB kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
11 Temmuz'da doğum günü hediyesi olarak alındı ve RGB kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Serkanmen 17 Temmuz 2022 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın tuşlarında RGB tuşuna basınca kapanıyor basılı tutunca da o küçük sesi artırmaya yarayan mikrofonu kapatan şeyin RGB'si kapanıyor.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın tuşlarında RGB tuşuna basınca kapanıyor basılı tutunca da o küçük sesi artırmaya yarayan mikrofonu kapatan şeyin RGB'si kapanıyor.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 15 Temmuz 2022 #2 Serkanmen dedi: 11 Temmuz'da doğum günü hediyesi olarak alındı ve RGB kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah elektrik bandı çek. Artı 0 Eksi
Serkanmen dedi: 11 Temmuz'da doğum günü hediyesi olarak alındı ve RGB kapatma tuşuna basınca kapanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Siyah elektrik bandı çek.
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 chaoo dedi: Siyah elektrik bandı çek. Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Artı 0 Eksi
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 15 Temmuz 2022 #4 Serkanmen dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tuştan kapanmiyorsa RGB'lerin olduğu kısmı siyah elektrik bandı ile kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Serkanmen dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tuştan kapanmiyorsa RGB'lerin olduğu kısmı siyah elektrik bandı ile kapatabilirsin.
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 chaoo dedi: Tuştan kapanmiyorsa RGB'lerin olduğu kısmı siyah elektrik bandı ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için sağ ol ama çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Tuştan kapanmiyorsa RGB'lerin olduğu kısmı siyah elektrik bandı ile kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için sağ ol ama çözdüm sorunu.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Temmuz 2022 #6 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.
KS KS Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #7 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın tuşlarında RGB tuşuna basınca kapanıyor basılı tutunca da o küçük sesi artırmaya yarayan mikrofonu kapatan şeyin RGB'si kapanıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın tuşlarında RGB tuşuna basınca kapanıyor basılı tutunca da o küçük sesi artırmaya yarayan mikrofonu kapatan şeyin RGB'si kapanıyor.