3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 15 Şubat 2021 #1 Klavyemde bazı tuşların boyası fazlasıyla attı. Rampage Alpor Pro kullanıyorum. Harfin üstünü kapatıp her yere siyah sprey boya fışkırtmışlar gibi geldi bana. Ben ne ile boyamalıyım ve harfin üstünü kalıp olmadan nasıl kapatabilirim?
Klavyemde bazı tuşların boyası fazlasıyla attı. Rampage Alpor Pro kullanıyorum. Harfin üstünü kapatıp her yere siyah sprey boya fışkırtmışlar gibi geldi bana. Ben ne ile boyamalıyım ve harfin üstünü kalıp olmadan nasıl kapatabilirim?
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #2 Önden zımpara uygulayıp ardından temiz ve 2 kat sprey boya uygularsan yeterli olucaktır.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 15 Şubat 2021 #3 Schizophren dedi: Önden zımpara uygulayıp ardından temiz ve 2 kat sprey boya uygularsan yeterli olucaktır. Genişletmek için tıkla... Hangi sprey boyayı almalıyım? Mesela S harfini nasıl kapatacağım boya gelmemesi için?
Schizophren dedi: Önden zımpara uygulayıp ardından temiz ve 2 kat sprey boya uygularsan yeterli olucaktır. Genişletmek için tıkla... Hangi sprey boyayı almalıyım? Mesela S harfini nasıl kapatacağım boya gelmemesi için?