Rampage Alquist SN-R10 alınır mı?

Sonunda alınabilecek ürünler kısmına geldik. Ama bu da alınmaz çünkü parasını hak etmiyor ve dip ses sorunu var.

Bahsedilen markalardansa şu markayı tavsiye ederim ama model hakkında bilgim yok. İstediğiniz bütçede çok fazla da seçenek yok zaten.

Peki başka kulaklık öneriniz var mı 7.1 fps oyunlarında sses kasmak için falan

Ben ilk baş hyper x cloud 2 almayı düşünüyordum ama bütcemi fazlaaaasıyla aştığı için böyle kulaklıklara bakmaya başladım

Rampageten uzak durun diyenleri anlamıyorum. PSU konusunda haklılar ama 3 yıldır SMX R44- 7.1 Stormy ikilisini kullanıyorum hala taş gibiler gayet memnunum.

Rampageten uzak durun diyenleri anlamıyorum. PSU konusunda haklılar ama 3 yıldır SMX R44- 7.1 Stormy ikilisini kullanıyorum hala taş gibiler gayet memnunum.
Size denk gelmemiş olabilir ancak kronik sorunlu dandik ürünlere logo basıp satıyorlar. Zaten daha önce adam akıllı bir ekipman deneyimlemiş birisi ne kadar dandik olduklarını anlayabilir. Bu arada çok sayıda Rampage ürünü deneyimledim, sadece internetteki yorumlara dayanıp konuşmuyorum ki deneyimlemeye gerek bile yok. Kimse durduk yere kötülemez bir markayı. İnsanlar parasını çöpe atmasın diye çabalıyoruz.

Bilmiyorum hocam dediğim gibi 3 yıldan fazladır Rampage kulaklık ve mouse kullanıyorum gayet güzeller bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…