KatsuSama Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Gençler selam. 400TL bir bütçem var ve oyun kulaklığı almak istiyorum, önerilerde en çok bu ikiliyi gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Ürünlerin linkini bırakacağım hemen bakabilmeniz için. James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah - Fiyatı, Yorumları Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Eğer bu ikiliden başka bir öneriniz varsa da yazabilirsiniz.
Gençler selam. 400TL bir bütçem var ve oyun kulaklığı almak istiyorum, önerilerde en çok bu ikiliyi gördüm. Sizce hangisini almalıyım? Ürünlerin linkini bırakacağım hemen bakabilmeniz için. James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah - Fiyatı, Yorumları Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Eğer bu ikiliden başka bir öneriniz varsa da yazabilirsiniz.