Rampage Apolet Gaming RGB fanlar nasıl yönetilir?

Y4S1NY

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese kasam Rampage Apolet Gaming kasa yanında LED kumandası verildi, RGB çalıştıramadım. Kasayı toplayalı 3 sene oldu. Bir türlü halledemedim. İnternette driver da bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olacak var mı? Amacım uzaktan kasanın fanlarının rengini değiştirmek. Kumandasına pil taktım ama bir türlü çalışmıyor.

Merhaba herkese kasam Rampage Apolet Gaming kasa yanında LED kumandası verildi, RGB çalıştıramadım. Kasayı toplayalı 3 sene oldu. Bir türlü halledemedim. İnternette driver da bulamadım. Bu konu hakkında yardımcı olacak var mı? Amacım uzaktan kasanın fanlarının rengini değiştirmek. Kumandasına pil taktım ama bir türlü çalışmıyor.
Kasanın RGB kontrolcüsü var mı?

Kasanızı tam olarak bilmiyorum ama SATA portundan güç alan RGB kontrolcüler var. RGB kontrolcünüzün fotoğrafını gönderme şansınız var mı?

Şu anda yanımda değil de birazdan göndersem? Kasanın içini de kaç kez açtım hiç kabloda sarkmıyor fazladan her şey düzenli duruyor.

Dosya Ekleri

• RAMPAGE_SPECTRUM_07.jpg
    RAMPAGE_SPECTRUM_07.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 26
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı