Rampage Aqua240-RGB alınır mı?

LilithTR

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni toplayacağım sistemi en uyfuna getirebilmek açısından bu sıvı soğutucuyu düşünüyorum. Her yerde fiyatı 1800 bandında ama vatan da indirim mi var bilmiyorum 1189 TL.
Kullanmak istediğim iilemci i5 11600K 1200 soket, onboardda kullanacağım için sitesinde veya kutu içeriğinde 1200 spketi göremedim Intel açısından.
Destekler mi sizce çok kararsız kaldım bu fiyata kaçırmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, Rampage genel olarak malzeme kalitesi olarak merdiven altı sayılabilecek ürünler üretirken işlemciyi direkt Rampage'e emanet etmek mantıklı değil.

Tam bütçe nedir? Bir de kasayı söylesen iyi olur, anakartı LGA 1200 soket işlemci de 11600K onu not aldım.

Bir de ek not: Hazır sistem de bakabilirsin.

Teşekkür ederim , silverstone markasının menşei nedir acaba ? 1300Tl ye coolar master satılıyor ikisi arasından tercihde hangisi seçilebilir ?

Tam bütçe maksimum 1100 Tl. F/P açısından değerlendiriyorum. Birde kasa alacağım için Dark Aquaris mesh kasasına sığarmı o konudada emin değilim üst kısımda soğutucu yeri mevcut ama hiçbir forumda veya kaynakta göremedim hep kule tipi soğutucuyla kullanılmıs. Ama ben ekran kartı takmayacağım için 11600K ya bu açıdan düşünüyorum.

@LilithTR

Kasana sığıyorsa tercih edebilirsin.

Benim soğutucu, performansı iyi. 4.4GHz 1.25v GHz ile Prime95'te 74-75 civarı tutabiliyor.

Bununla pompası hakkında sorun yaşayanlar biraz arttı gibi, performansı iyi alınır ama birazcık temkinli yaklaşıyorum bu arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…