Rampage Arcturus kasada RGB LED'ler tek renk çalıştırılabilir mi?

Daha fazla  
Normal RGB LED'lerimi tek tek değil hepsi kırmızı ya da hepsi mavi yansın diyebiliyor muyum? ARGB değiller zaten ayrı ayrı olmasını da istemiyorum, sadece tek renk yapabilir miyim? Sürücü bulamıyorum internette.

Görselde paylaştığım gibi bir süre sonra tek renk yanmaya başlıyor ledler o şekilde kalmasını sağlamaya çalışıyorum.
IMG_0104.jpeg

Başka arkadaşlara yardımı dokunur diye yazıyorum kasanın üzerinde ki reset tuşu kontrolcü olarak kullanılıyormuş arkadaşlar reset tuşuna basarak modları değiştirip basılı tutarak da ışıklarını kapatabiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• IMG_0105.jpeg
    IMG_0105.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Anakart soketleri yanlış bağlanmış olabilir bir diğer seçenek de bilgisayar kasasının üstünde ki reset tuşuna basmayı deneyebilirsiniz led kontrol butonunu oraya bağlıyorlar sizin ki kapalı modda olabilir

bendede ayni durum ama benim reset sw yi anakarta baglamislar kontrolcusu falanda yok bu ledlerin neyapicam bilmiyom

kontrolcüsü oluyormu bu kasanın

benim fanın ledleri bazen yanıyor bazen sönüyor kafasına göre çalışıyor

benim kasanın fan ledleri çalışmıyor dediğim gibi bu parçayla alakalı olabilirmi 4 tane tırnaktan 1 tanesi yok 3. slotun tırnağı yok yeni farkettm alakası var mıdır ledler ile

Dosya Ekleri

• 2DBC32F7-CFB7-4182-A5ED-3D49CAB60A25.jpeg
    2DBC32F7-CFB7-4182-A5ED-3D49CAB60A25.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 0B4155B0-1646-4A11-99C5-5E7F43F55481.jpeg
    0B4155B0-1646-4A11-99C5-5E7F43F55481.jpeg
    128,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
kontrolcüsü oluyormu bu kasanın

benim fanın ledleri bazen yanıyor bazen sönüyor kafasına göre çalışıyor

benim kasanın fan ledleri çalışmıyor dediğim gibi bu parçayla alakalı olabilirmi 4 tane tırnaktan 1 tanesi yok 3. slotun tırnağı yok yeni farkettm alakası var mıdır ledler ile
Çoğu kasada kontrolcü maalesef olmuyor.
Eğer ki anakartının argb desteği yoksa ledlere kontrolcü bulman lazım ki internette satılanlar uyumsuzluk yapabilir. En iyisi kontrolcüsü bulunan yeni fan kiti satın alıp bağlamak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı