Normal RGB LED'lerimi tek tek değil hepsi kırmızı ya da hepsi mavi yansın diyebiliyor muyum? ARGB değiller zaten ayrı ayrı olmasını da istemiyorum, sadece tek renk yapabilir miyim? Sürücü bulamıyorum internette.
Görselde paylaştığım gibi bir süre sonra tek renk yanmaya başlıyor ledler o şekilde kalmasını sağlamaya çalışıyorum.
Başka arkadaşlara yardımı dokunur diye yazıyorum kasanın üzerinde ki reset tuşu kontrolcü olarak kullanılıyormuş arkadaşlar reset tuşuna basarak modları değiştirip basılı tutarak da ışıklarını kapatabiliyorsunuz.
Anakart soketleri yanlış bağlanmış olabilir bir diğer seçenek de bilgisayar kasasının üstünde ki reset tuşuna basmayı deneyebilirsiniz led kontrol butonunu oraya bağlıyorlar sizin ki kapalı modda olabilir
benim fanın ledleri bazen yanıyor bazen sönüyor kafasına göre çalışıyor
benim kasanın fan ledleri çalışmıyor dediğim gibi bu parçayla alakalı olabilirmi 4 tane tırnaktan 1 tanesi yok 3. slotun tırnağı yok yeni farkettm alakası var mıdır ledler ile
benim fanın ledleri bazen yanıyor bazen sönüyor kafasına göre çalışıyor
benim kasanın fan ledleri çalışmıyor dediğim gibi bu parçayla alakalı olabilirmi 4 tane tırnaktan 1 tanesi yok 3. slotun tırnağı yok yeni farkettm alakası var mıdır ledler ile
Çoğu kasada kontrolcü maalesef olmuyor.
Eğer ki anakartının argb desteği yoksa ledlere kontrolcü bulman lazım ki internette satılanlar uyumsuzluk yapabilir. En iyisi kontrolcüsü bulunan yeni fan kiti satın alıp bağlamak