Rampage Atom KB-RX63 Alt ve Windows tuşu yer değiştirdi

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Benim klavyem Rampage Atom KB-RX63 göründüğü gibi küçük oldugundan dolayı F1, F2 tuşları FN tuşuna basmadan kullanılmıyor. Fn'le olan bir şey olabilir yani.
Şimdi benim sorunum Windows ve Alt tuşu soldaki yer değişti. Alt Tab basıyorum Windows Tab açılıyor falan. Yardımcı olabilir misiniz? Ve FN W ile alakalı değil.

Benim klavyem Rampage atom KB-RX63 göründüğü gibi küçük oldugundan dolayı F1, F2 tuşları FN tuşuna basmadan kullanılmıyor. FN'le olan bir şey olabilir yani.
Şimdi benim sorunum Windows ve alt tuşu soldaki yer değişti. Alt Tab basıyorum Windows Tab açılıyor falan. Yardımcı olabilir misiniz? Ve FN W ile alakalı değil.

Aynı sorun bedede var çöze bildinmi.

Benim klavyem Rampage atom KB-RX63 göründüğü gibi küçük oldugundan dolayı F1, F2 tuşları FN tuşuna basmadan kullanılmıyor. FN'le olan bir şey olabilir yani.
Şimdi benim sorunum Windows ve alt tuşu soldaki yer değişti. Alt Tab basıyorum Windows Tab açılıyor falan. Yardımcı olabilir misiniz? Ve FN W ile alakalı değil.

Dostum ben şimdi çözdüm klavyede n tuşunda mac/win tuşu var FN ile ona basınca düzeliyor.

Son düzenleme:
Hocam bu klavyeyi almayı düşünüyordum fakat birçok konuda gördüm ki kötüleniyor kullanıcı deneyimizi paylaşabilir misiniz?

Hocam 4 yıl kullandım yaklaşık veya 3 tam bilmiyorum onu daha yeni değiştim 1 1-5 ay önce yani klavye çok iyi hiçbir sorunu yok ama bazı klavyelerde kronik olarak yön tuşlarından bir tuşa basıyor veya başka bir tuşa arada basıyor benimkinde sol yön tuşuna basıyordu [ takılı kalıyor yani ] eğer bir daha basarsan veya tuşu sökersen bir süre olmuyor ama o tuşu kullanamıyordum ancak yani güzel küçük rahat klavye.

Hocam 4 yıl kullandım yaklaşık veya 3 tam bilmiyorum onu daha yeni değiştim 1 1-5 ay önce yani klavye çok iyi hiçbir sorunu yok ama bazı klavyelerde kronik olarak yön tuşlarından bir tuşa basıyor veya başka bir tuşa arada basıyor benimkinde sol yön tuşuna basıyordu [ takılı kalıyor yani ] eğer bir daha basarsan veya tuşu sökersen bir süre olmuyor ama o tuşu kullanamıyordum ancak yani güzel küçük rahat klavye.

Hocam Akko marka Monsgeek FUN60 Pro modeli nasıl sizce bilginiz var mı bu konuda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı