Rampage Bemol mikrofon alınır mı?

bay10et

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8GB DDR5 RAM,RTX 3050(directx 11),intel i5 12450H 12.nesil. 500GB SSD
Bilgisayarımda mikrofon sorunu yaşıyorum. Kulaklığımın mikrofonu da pek iyi değil bu yüzden böyle mikrofonlar arıyorum. Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Bilgisayarımda mikrofon sorunu yaşıyorum. Kulaklığımın mikrofonu da pek iyi değil bu yüzden böyle mikrofonlar arıyorum. Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Alınmaz, bütçeniz nedir?

2200 civarı ve Havit GK60 almak istemiyorum açıkçası. Sesi bir süreden sonra çok arkadan geliyor diyorlar.

Rampage'in fanı bile alınmaz. Abartma diyebilirsiniz ama berbat bir marka.

Aynı sözleri arkadaşlarım da söylüyor. Haklılarda.

Hocam 3 ürününü kullandım zamanında ne öneririm ne tekrar kullanırım. Müşteri temsilcileri ayrı bir vaka, destekleri yok bile. Garantisi Allah'a emanet. 100 kişiden 1-2 kişiye destek veriyorlar onlarda gelip burada Rampage öneriyorlar. Ha alınabilecek düşük bütçeli birkaç modeli yok mu? Var ama ben önermiyorum. Kolay kolay da önermez kimse.

Yani yakın zamanda mikrofon alacağım da bildiğiniz F/P mikrofonlar varsa önerir misiniz?

Haklısınız. O zamanki aklımla adını bile bilmediğim bir Rampage kulaklık aldım ve 2 ayda üzerindeki kumaş söküldü. İçindende kum benzeri bir toz çıktı. Ama aldığım direksiyon seti cidden kaliteli ucuz fiyata G290 direksiyon neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…